Παραλίες της Χερσονήσου των Μεθάνων

ΤΟ ΒΑΘΥ
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
ΚΡΑΣΟΠΑΝΑΓΙΑ
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
ΛΙΜΝΙΩΝΑ
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
Πατήστε για να μεγαλώσει
ΠΑΡΑΛΙΑ
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Πατήστε για να μεγαλώσει

Ψαρεύοντας στο σούρουπο, ανοικτά των Μεθάνων

 

 

Παραλία Άγιοι Ανάργυροι

 

Η παραλία των Αγίων Αναργύρων βρίσκεται δίπλα στο νησάκι των Αγίων Αναργύρων, μέσα στην ακτογραμμή της Λουτρόπολης των Μεθάνων.

Η παραλία των Αγίων Αναργύρων βρίσκεται δίπλα στο νησάκι των Αγίων Αναργύρων

 

Η παραλία είναι όμορφη, μεγάλη, αμμώδης με ψιλό βότσαλο και έχει πεντακάθαρα νερά. Είναι οργανωμένη και διαθέτει ομπρέλλες, ξαπλώστρες, καθίσματα και προσφέρεται για θαλάσσια παιχνίδια και θαλάσσια σπορ.

 

 

Ακτή Καρασταμάτη

 

Η Ακτή Καρασταμάτη είναι μια ομορφη, μικρή παραλία με ψιλό βότσαλο και άμμο μπροστά από το Ξενοδοχείο Ακτή

 

Η Ακτή Καρασταμάτη βρίσκεται κοντά στη Λουτρόπολη των Μεθάνων, στην περιοχή που βρισκόταν το εργοστάσιο εμφιάλωσης ιαματικού νερού "Καρασταμάτη".

 

Είναι μία ομορφη, μικρή παραλία με ψιλό βότσαλο και άμμο μπροστά από το Ξενοδοχείο Ακτή και το Ξενοδοχείο Απόλλων.

 

Η παραλία με την καφε-κόκκινη άμμο και το ψιλό βότσαλο έχει ομπρέλες και για όσους προτιμούν τη φυσική σκιά, στο άκρο της υπάρχει καταπράσινο περιβάλλον.

 

 

Παραλία Άγιου Νικολάου - Λουτρά

 

Η παραλία του Αγίου Νικολάου είναι μια μικρή, όμορφη, γραφική παραλία με καφε-κόκκινη άμμο και ψιλό βότσαλο

 

Η παραλία του Αγίου Νικολάου βρίσκεται κοντά στη Λουτρόπολη των Μεθάνων, μπροστά στις ομώνυμες ιαματικές χλωριονατριούχες πηγές και στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου. Δίπλα από την παραλία περνά ο παραλιακός δρόμος.

 

Προκειται για μια μικρή, όμορφη, γραφική παραλία με καφε-κόκκινη άμμο και ψιλό βότσαλο, που στην άκρη της έχει πράσινο περιβάλλον με αλμυρίκια.

 

 

Παραλία Λιμνιώνα

 

Η Λημνιώνα είναι η μεγαλύτερη και πιο τουριστική παραλία της χερσονήσου των Μεθάνων

 

Η Ακτή Σαρωνικού που διασχίζει την Λουτρόπολη των Μεθάνων συνεχίζεται για περίπου 1.5χλμ. και καταλήγει στη μεγαλύτερη και πιο τουριστική παραλία της χερσονήσου, τη Λημνιώνα. Πρόκειται για την πιο γνωστή οργανωμένη παραλία των Μεθάνων με άμμο και ψιλό βότσαλο.

 

Έχει πρασινογάλαζα νερά, διαθέτει θυσανωτές ομπρέλες, ξαπλώστρες και καθίσματα στην ακρογιαλιά και περιβάλλεται από καταπράσινο περιβάλλον που φτάνει μέχρι την αμμουδιά.

 

Επίσης στην παραλία υπάρχει beach bar, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή να δροσιστείτε με έναν παγωμένο χυμό ή αναψυκτικό.

 

 

Παραλία Φωφλάκας

 

Η παραλία Φωφλάκας έχει σκουρόχρωμα, κοκκινόμαυρα μεγάλα βότσαλα και βαθύχρωμα πεντακάθαρα νερά

 

Η παραλία Φωφλάκας βρίσκεται κάτω από το χωριό των Αγίων Θεοδώρων και απέναντι από την Αίγινα. Έχει σκουρόχρωμα, κοκκινόμαυρα μεγάλα βότσαλα και βαθύχρωμα πεντακάθαρα νερά. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη και οι ακτές γύρω της είναι βραχώδεις και κατάλληλες για υποβρύχιο ψάρεμα.

 

 

Παραλία Αγίου Γεωργίου

 

Η αμμουδερή παραλία του Αγίου Γεωργίου διαθέτει αβαθή και ήσυχα νερά, κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά

 

Η αμμουδερή παραλία του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται μέσα στο γραφικό λιμανάκι και διαθέτει μια αβαθή και ήσυχη αμμουδιά, πολύ κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά.

 

Έχει πεντακάθαρα νερά, τόσο ρηχά ώστε κάποιος να μπορεί να περπατήσει μέχρι το τσιμεντένιο γερμανικό πλοίο που βρίσκεται απέναντί της. Στην παραλία υπάρχουν 2 γραφικά ταβερνάκια στα οποία μπορείτε να γευματίσετε ή να πιείτε τον καφέ σας.

 

Πριν φθάσουμε στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου συναντάμε μια μεγάλη παραλία που περιβάλλεται από θάμνους και έχει μεγάλα κόκκινα - γκρι - μαύρα βότσαλα και βραχώδη βυθό, κατάλληλο για ψάρεμα.

 

Επίσης, μετά τον Άγιο Γεώργιο, στον παραλιακό δρόμο, όπως πηγαίνουμε για τον Άγιο Νικόλαο, συναντάμε άλλη μια μεγάλη παραλία που έχει και αυτή μεγάλα κόκκινα - γκρι - μαύρα βότσαλα, βραχώδη βυθό και είναι και αυτή κατάλληλη για ψάρεμα.

 

 

Παραλία Αγίου Νικολάου

 

Η παραλία του Αγιου Νικολάου είναι μια πολύ ήσυχη παραλία με πεντακάθαρα και διάφανα νερά

 

Η παραλία του Αγιου Νικολάου έχει ακρογιαλιά με ξύλινες ομπρέλες και παγκάκια. Στην παραλία εχει ψιλό βοτσαλάκι, ενώ ο βυθός της μέσα στη θάλασσα έχει τα μεγαλα ηφαιστειογενή βότσαλα των Μεθάνων.

 

Πρόκειται για μια πολύ ήσυχη παραλία με πεντακάθαρα και διάφανα νερά, που βρίσκεται δίπλα στο λιμανάκι του Αγίου Νικολάου.

 

 

Παραλία Μούχα

 

Η παραλία Μούχα είναι μια μικρή παραλία που περιβάλλεται από πράσινο περιβάλλον και λίγα σπίτια

 

Η παραλία Μούχα βρίσκεται δίπλα στον παραλιακό δρόμο που ξεκινά από το Βαθύ και πηγαίνει προς την Καημένη Χώρα. Πρόκειται για μια μικρή παραλία με κόκκινα-γκρι-μαύρα ηφαιστειογενή βότσαλα, που περιβάλλεται από πράσινο περιβάλλον και λίγα σπίτια.

 


Παραλία στο Βαθύ

 

Η απέραντη παραλία στο Βαθύ, πολύ ήσυχη με βαθιά πρασινογάλαζα νερά

 

Η παραλία Βαθύ βρίσκεται στον κόλπο της Επιδαύρου, κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, που πηγαίνουμε από το Στενό στο Βαθύ.

 

Η μεγάλου μήκους στενόμακρη παραλία βρίσκεται μπροστά στο δρόμο και στα σπίτια, έχει ηφαιστειογενή μεγάλα βότσαλα και είναι πολύ ήσυχη.

 

 

Παραλία Παλαιοκάστρου

 

Η παραλία Παλαιοκάστρου είναι μια ήσυχη παραλία, με τα χαρακτηριστικά μεγάλα κόκκινα-γκρι-μαύρα
ηφαιστειογενή βότσαλα και γαλαζοπράσινα-σκούρα μπλε νερά.

 

Η παραλία Παλαιοκάστρου βρίσκεται στον κόλπο της Επιδαύρου, στον παραλιακό δρόμο που πηγαίνουμε από το Στενό στο Βαθύ, λίγο μετά το σπήλαιο της Περιστέρας.

 

Πρόκειται για μια μη οργανωμένη και ήσυχη παραλία, με τα χαρακτηριστικά μεγάλα κόκκινα-γκρι-μαύρα ηφαιστειογενή βότσαλα και γαλαζοπράσινα-σκούρα μπλε νερά.