Γαλατάς

Όσοι θέλετε να έρθετε με σκάφος στο Γαλατά, μπορείτε να ελλιμενίσετε το σκάφος σας στην προβλήτα του λιμανιού, στο μέρος που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα ferry boat.

Ο Ελλιμενισμός στο λιμάνι του Γαλατά, είναι απόλυτα ασφαλής σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου & η Λιμενική Αρχή, είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και βοήθεια.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με την παροχή νερού και ρεύματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τροιζηνίας-Μεθάνων στα τηλέφωνα: 22980 - 92581 / Fax: 22980 - 92581.

Λουτρόπολης των Μεθάνων

Όσοι θέλετε να έρθετε με σκάφος στα Μέθανα, μπορείτε να ελλιμενίσετε το σκάφος σας στη Λουτρόπολη των Μεθάνων, στην προβλήτα του λιμανιού.

Στη Λουτρόπολη των Μεθάνων υπάρχει όργανωμένη και πολύ ασφαλής, σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χαρακτηρισμένη Μαρίνα, στην οποία ελλιμενίζονται σκάφη για όλο το χρόνο.

Οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τροιζηνίας - Μεθάνων & η Λιμενική Αρχή Μεθάνων, είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και βοήθεια.

Τα λιμενικά τέλη πληρώνονται στο Λιμεναρχείο Μεθάνων ή στο Λιμενικό Ταμείο, ενώ για τη διευκόλυνση σας απαιτείται να προσκομίσετε τα κατάλληλα ναυτιλιακά έγγραφα του σκάφους σας.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με την παροχή νερού και ρεύματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο τηλέφωνο: (+30) 22980 - 92581.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Λιμεναρχείο Μεθάνων στο τηλέφωνο : (+30)22980-92279

Λιμενικό Ταμείο Τροιζηνίας - Μεθάνων : 22980 - 92581 / Fax: 22980 - 92581